Lissabon's Net

Hold On

Kul med smycken

Det är roligt att handla saker det tycker i alla fall dom flesta att det är, och det göra jag. När det kommer till smycken så vill man gärna ha unika smycken tycker jag. Det är så många duktiga designers som gör massor med fina smycket och det är ju så kul att hitta en designer som man känner verkligen passar ens personlighet och som man känner verkligen passar en bra.

Der kan göra en hel outfit 

Ja ofta är det detaljerna som göra det och som gör att det känns så mycket roligare och att man känner sig finare än vad man kanske skulle ha gjort utan dom. Så det tycker jag är en sak som hjälper när man vill känna sig lite snyggare eller att man vill piffa till sina look lite grann. Då kan smycken göra stor skillnad och det är ju inte så konstigt att det är på det viset och det är ju kul att det går att göra stora förändringar med små medel som det ju faktiskt är.
Så nästa gång jag shoppar något så är jag lite sugen på att hitta något nytt smycke som är lite originellt som jag känner verkligen kommer att passa mig och som är något som jag kan ha på mig varje dag. Det är ju härligt när det är ett sånt smycke som passar till allt och som blir en del av ens personlighet. Ja det finns många såna smycken och jag fastnar oftast för små tunna guldsmycken, det kan vara ringare eller halsband ellr armband. 
Ja det är något som jag tycker om och som jag känner mig hemma i. Det är något som jag tycker passar mig och som jag blir glad av att använda.
Det vill man ju att det ska vara, så att det blir något man använder ofta.